Technieken

Life in oak
  • poolhouse met eikenhouten ramen, authentieke dakpannen en materialenPen en gat verbindingen
  • eikenhouten overdekt terrasExtra versteviging in carport
  • eikenhouten constructies en ambachtelijke technieken zoals pin/gat verbindingenHalf en half verbinding
  • Eikenhouten Overdekt TerrasOok met doorschijnende bedekking al dan niet zonnewerend.
  • Ardeens blauwsteenHondjes
  • authentieke dakpannen en materialenNoksteun prieel

Technieken

De vaardigheden die vandaag de dag nodig zijn voor samenstellen van dergelijke componenten zijn grotendeels gebaseerd op die van oudsher gebruikt in vakwerkbouw.

Eik is meest populaire materiaal voor dergelijke structuren en kan een aanzienlijke waardevermeerdering betekenen van uw eigendom.

De basis van een eiken structuur - stijlen, ankerbalken, ringbalken ,muurplaten en schoren - worden standaard uitgevoerd in droge eik en worden vast gezet met behulp van pen-en- gatverbindingen, die beveiligd worden met eiken pennen.

De standaardmaat van de stijlen en balken is 180mm *180mm. Het frame wordt op een gemetselde bakstenen spatrand geplaatst, de vrijstaande stijlen op een sokkel in Belgische blauwe hardsteen.

Onze gebouwen zijn niet gemaakt van in massa geproduceerde standaard designs. Onze bijgebouwen zijn steeds volledig op maat gemaakt. U hebt de vrije keuze van dakbedekking, dakgoten, wandbekleding en afwerkingsmaterialen, betonplaat, een opgemetselde plint in gevelsteen en sokkels in arduin of Belgische blauwe hardsteen.


Naar homepage